عمل اسلیو معده ساسی چگونه منجر به لاغری می شود؟ شاید این جمله سوال شما هم باشد.
یکی از معضلاتی که امروزه بسیاری از افراد جامعه با آن درگیر هستند، چاقی و اضافه وزن است. بسیاری از افراد چاق و دارای اضافه وزن، برای کاهش وزن به دنبال روش های کم زحمت و سریع هستند.
چاقی منشأ بسیاری از امراض است و در صورتیکه درمان نشود می تواند خطرات جدی برای سلامتی به همراه داشته باشد.
یکی از سریع ترین روش ها برای درمان چاقی، عمل اسلیو معده است. در این مطلب عمل اسلیو معده را از جوانب مختلف مورد بررسی قرار خواهیم داد. اگر به دنبال کاهش وزن با روشی سریع هستید این مطلب را از دست ندهید. با ما همراه باشید.
عمل اسلیو معده ساسی به منظور بهبود بیماری های مرتبط با اضافه وزن و درمان چاقی مورد استفاده قرار می گیرد. جراح لاغری در این عمل، 15 درصد از حجم معده را کم می کند. در نتیجه فرد زودتر احساس سیری کرده و پرخوری نمی کند. پس از انجام عمل به منظور ریکاوری بدن و عادت به سایز جدید معده، فرد باید رژیم غذایی محدودی را دنبال کند.
در برخی موارد جراح در این عمل مسیر جذب مواد غذایی را کاهش خواهد داد؛ اما روش اول مرسوم تر است.
با انجام این عمل می توان در ایده آل ترین وزن ممکن قرار گرفت.
با رعایت کامل رژیم غذایی و سبک زندگی سالم می توان 80 درصد اضافه وزن خود را از دست داد. قدرت اراده ی فرد در دنبال کردن سبک زندگی سالم، مهمترین بخش برای موفق بودن این عمل می باشد. عمل اسلیو معده برگشت ناپذیر بوده و با انجام آن بدن قادر به تولید هورمون گرسنگی نخواهد بود.
رژیم غذایی برای هر فرد متفاوت است. بنابراین این رژیم باید به طور کامل تحت نظر پزشک باشد. برخی پزشکان پیش از عمل نیز به منظور بهینه سازی سلامت فرد پس از عمل، به بیمار رژیم غذایی مخصوص می دهند.
رژیم غذایی پس از عمل چهار مرحله دارد.
این مرحله تا یک هفته پس از عمل جراحی ادامه خواهد داشت. به منظور کاهش حالت تهوع بهتر است بدن هیدارته نگه داشته شود. باید از نوشیدن نوشیدنی های قندی، گازدار، و انواع دارای کافئین خودداری شود. فرد باید در طول روز 8 لیوان آب نوشیده و عصاره استخوان، ژله و نوشیدنی های بدون قند بخورد.
اکثر افراد، ده روز پس از عمل احساس گرسنگی می کنند. در این دوره، رژیم مایعات سیرکننده تر در نظر گرفته می شود. مصرف غذاهای سرشار از پروتئین مانند سوپ های رقیق، آبمیوه رقیق شده، سیب زمینی و مرغ و ماهی پوره شده و … به منظور دریافت مواد مغذی توصیه می شود.
در این مرحله، فرد باید مقدار زیادی آب نوشیده و از مصرف غذاهای قندی، چرب و سنگین خودداری کند. غذاهای پوره شده پس از پایان هفته سوم وارد رژیم غذایی می شوند؛ اما پرهیز از غذاهای چرب و قندی همچنان ادامه دارد. در تمام طول دوره، فرد باید روزانه 60 تا 80 گرم پروتئین مصرف کند.
در این مرحله غذاهای نرم مانند پاستا، برنج سفید، نان و غذاهای قندی به رژیم غذایی اضافه می شوند. پنیر کم چرب، سوپ غلیظ و ماهی هایی که گوشت نرم دارند توصیه می شوند. زیرا به دلیل بالا بودن پروتئین و مواد مغذی به فرد احساس سیری می دهند.
یک ماه پس از جراحی می توان از غذاهای جامد استفاده نمود. دریافت روزانه مولتی ویتامین، 60 تا 80 گرم پروتئین و همچنین مصرف آب توصیه می شود. می توان در این مرحله از میوه و سبزیجات و گوشت های کم چرب استفاده کرد؛ اما نباید 30 دقیقه قبل از وعده غذایی آب نوشید. باید از مصرف غذاهای قندی، نوشابه، دسرها، غذاهای سرخ کردنی و مواد غذایی پرکالری همچنان اجتناب شود.
عوارض به دو دسته کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم می شوند.
انواع کوتاه مدت پس از عمل جراحی بروز کرده و انواع بلند مدت به مرور زمان و تا 6 ماه پس از عمل جراحی بروز می کنند. همچنین این عوارض می توانند دارای درجه خفیف تا کشنده باشند..